Gyorsan elkészül, egyszerű és nagyon szép. Az étel eredeti neve, Jaiza po russki. Természetesen kaviár nélkül is elkészíthetjük, de így a legjobb.
Hozzávalók:
– 6 tojás
– 2 evőkanál majonéz
– 1 evőkanál Dijon mustár
– 3 db. kicsi ecetes uborka- apróra vágva
– kapor
– só, bors
– kaviár a tetejére- elhagyható
Elkészítés:
A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, majd félbevágjuk és kiszedjük a sárgáját.
A tojássárgákat egy villával szétnyomkodjuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval.
Az uborkát botmixerrel hozzáadjuk vagy hozzákeverhetjük az apróra vágott darabokat is.
Ahogy jobban tetszik.
Ezután megtöltjük a tojásokat.
A tetejére kaviárt teszünk, de díszíthetünk mással is.
Készíthetünk hozzá egy szószt. Majonézt tejföllel összekeverünk, belerakhatunk apróra vágott uborkát is.
Tálaláskor ezt a szószt kiteszem egy tálcára és ráhelyezem a tojásokat.
Köszönöm szépen!
Csodaszép és guszta!B.Ú.É.K.!
Mi az, hogy a kaviár elhagyható? 🙂 Az adja meg a savaborsát…
Ez nagyon guszta.<br />BUÉK!