Mozzarella málnával és rukkolával

Angliában sikerült vásárolni egy két gasztronómiai lapot. Az egyik volt a Dinner tonight. Ebben találtam egy érdekes salátát, melyet a napokban készítettem el és előételként tálaltam fel. Szerintem kis étkű vagy diétázó embernek vacsorára is megfelelő. Esetleg fel lehet szolgálni mellé pirítós kenyeret is.

Hozzávalók 4 személyre:

– 250 gramm málna

– 250 gramm mozzarella

– rukkola- minimum 2 marék

– 1 loccsantásnyi balzsamecet és olívaolaj

Az elkészítése körülbelül 5 perc. A mozzarellát vékonyan felszeleteljük és egy lapos tányérra rakosgatjuk. Rászórjuk a málnát és a rukkolát, majd csurgatunk rá olívaolajat és balzsamecetet.

Ezzel el is készült. Vendégváró ételnek is tökéletes, mert gyors és egyszerű, így van időnk a többi fogásra koncentrálni.

Tovább a blogra »