Kávé és Csokoládé

Párolt zöldségek rizstésztával és gyömbérrel

Az ember időnként sajnálja, hogy nem lehet interneten kersztül illatokat és ízeket közvetíteni. Csodálatos illata van ennek az ételnek. A gyömbér és a frissen őrölt piros bors együttese igazán kellemes. Ma készítettem ebédre.

Hozzávalók 2 személyre:

– 2 répa
– 80 g. zöldbab
– 100 g. rizstészta
– pácolt gyömbér
– 80 g. kukorica
– 2 ek olívaolaj
– szójaszósz
– frissen őrölt piros bors

Elkészítés:

– A répát csíkokra vágom, majd a zöldbabbal együtt a párolóba teszem.
– Közben a rizstésztát hideg vízbe áztatom minimum 10 percig.
– Egy serpenyőben olívaolajat forrósítok majd ráteszem a lecsöpögtetett rizstésztát és a zöldségeket és jól felmelegítem együtt a hozzávalókat.
– Tálalás előtt összekeverem szójaszósszal és a tetejére pácolt gyömbért teszek. Majd megszórom frissen őrölt piros borssal.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!