Miért?

Úgy döntöttem indítok egy gasztroblogot. Az oka, hogy egyre többen biztattak, hogy írjak én is. A meglévő blogom megmaradna, melyben a gyerekeimről írok. (www.apor.blog.hu) Volt olyan is, hogy valaki azt mondta, hogy őt a gyerekek érdekelik és nem a csokoládéhabok. Úgyhogy így mindenki óhaja teljesül.

Ezt egy családi blognak szánom, nem csak az én alkotásaim fognak szerepelni benne, hanem Viki művei is. A fotókat többnyire Szilárd fogja készíteni.

Szeretnék számos gluténmentes receptet is közzétenni, és idővel étterem kritikákat is írni. Egyelőre az utóbbi idő hiányában későbbre tevődik. Az idén csak 4 vendéglőbe jutottam el, ha jól emlékszem.

És hogy miért ezt a címet választottam? Két nagy kedvencem a kávé és a csokoládé.

Tovább a blogra »